Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Restaurace

Příspěvekod Neferet » úte čer 01, 2010 8:38 pm

Rebel mezi upíry? O tom jsem ještě neslyšela. +zvedne nepatrně obočí, nejspíš na tom prohlášení bude něco pravdivýho+ Každá, hmn, rasa má něco svého. +mírně pokrčí rameny+ Někteří lidé jsou horší než upíři, jen zálěží z jakého úhlu se na to díváš. +zaklapne jídelní lístek+ Snad bude, uvidíme. +pousměje se+ Určitě tu někde bude. +taky se rozhlédne+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » úte čer 01, 2010 8:46 pm

No vidíš! °skoro vycení zuby v usměvu° Tak jsem první kterého si potkla. Můžeš mi být vděčné za novou zkušenost °řekne povíšeně° A z jakého úhlu se na lidckou a upíří rasu díváš ty? °zeptá se zvědavě° Mě se ke krvi hodí všechen druh alkoholu °upozorní jí zvesela°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte čer 01, 2010 9:06 pm

To asi jo. +uculí se+ No. +zamyslí se přeci jí nebude vykládat o svym postoji k upírům+ Řekněme, že jsem toho názoru, že v určitých věcech si jsou dosti podobní. +řekne trochu vyhýbavě+ Takže budeš se tu chtít usadit nebo jsi tu jenom na návštěvě. +změní téma, i když neví jeslti jí to k něčemu bude+ O tom nepochybuju. +pousměje se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte čer 01, 2010 9:10 pm

Taky si myslím, že je to jedno. Přišel o příležitost potkat vás. Jistě si pak bude třískat hlavu o zeď. zacukají mu koutky.
Jídlo….poznamená, Jo, to je hodně důležitá věc v životě. na tváři se mu zjeví pobavený úsměv, když už tu golux zůstává hlavně kvůli tomu jídlu.
Víte, pokaždé když se posuzuje kvalita vína,… řekne, když mu číšník nalije do sklenice k degustaci. nejdřív se zkoumá jeho barva. vezme sklenku a zvedne si ji k očím. Nebo též… jeho krása. Odvrátí oči od vína a zahledí se s úsměvem na golux. Pak následuje jeho vůně. Zlehka sklenicí zatočí a přivoní k vínu. Nepřestává však koukat golux do očí. A nakonec… Přiloží si sklenici ke rtům a trocha z něj ochutná. Hmm, vynikající. Kývne hlavou k číšníkovi, který nejspíš protočí oči, aby jim oběma dolil. Takže, golux. když číšník odejde, spojí si konečky prstů a zkoumavě se na ni zahledí. Na co si připijeme?
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » úte čer 01, 2010 9:32 pm

na to, jak to na mě zkoušíš, běží jí hlavou. Musí se v duchu smát, ale je jí to příjemné Tak asi na to, že jsme se tady potkali. Na šťastnou náhodu... zvedne skleničku a usměje se na něj
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Asher » úte čer 01, 2010 9:49 pm

Zablýskne mu v očích. No mě osoboně by to vůbec nepřekáželo, kdybste začala tancovat na stole. Obávala? Překvapeně se na ni zadívá. A proč? Nebo spíš, proč jste tedy neodmítla? Ale jsem rád, že jsem vás překvapil. To já občas zvládám. Usměje se, takovým tím milým, ale určitým způsobem hříšným úsměvem.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Memory » úte čer 01, 2010 10:13 pm

Zasmeje sa. "Len sa obávam, že po takom vystúpení by ma sem už nepustili." Zamyslí sa nad jeho otázkou. "Popravde, bola som zvedavá. Chcela som vás spoznať. Aj keď....no povedzme, že o upíroch kolujú kadejaké historky." trochu za zamračí, no hneď sa zas usmieva. "Povedzte mi ešte niečo o sebe." podoprie si hlavu dlaňami. "Čo ste robili, keď ste boli človek?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte čer 01, 2010 11:03 pm

Tak tedy na šťastnou náhodu. Taky zvedne skleničku a přiťukne si s ní. Moc dobře ví, že se na něm baví, no kupodivu, mu to nevadí. Spíš je to pro něj zpestření nudného dne. Bon appetit. řekne s úsměve a pustí se do jídla.
Ares
Bůh

Příspěvekod Asher » úte čer 01, 2010 11:20 pm

My bysme vás vzali do Slastí. Mrkne na ni. To kolují, občas mě i nějaké fámy docela pobaví. Pousměje se. O mě? Trochu ho to zaskočí, není zvyklý o sobě mluvit. To už je moc dávno, byl jsem obyčejný kluk z francouzkého venkova, stejně jako Jean-Claude. A bohužel, kvůli našemu vzhledu, jsme byly až moc často oblažováni, nepříliš příjemnou pozorností šlechty. Zamračí se té vzpomínce.

(teď trochu improvizuji, protože o Asherovi se toho ještě moc neví, víc o něm bude až v dalších knížkách:) )
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Memory » úte čer 01, 2010 11:46 pm

Na chvíľu si to predstaví, no potom sa začne veselo smiať a krúti pri tom hlavou. "Nemyslím, že by som bola pre Slasti prínosom. V skutočnosti som dosť hamblivá."

(malá improvizácia neuškodí;), ale budem teda dávať menej otázky na telo)

Premerá si Ashera hodnostiacim pohľadom. Odhliadnuc od jaziev sa tým šľachticom vôbec nečuduje. V tejto chvíli je rada, že Asher nevie čítať myšlienky. Aspoň v to dúfa. "Ako ste sa stali upírom? Myslím, že mi o tom Rebecca niečo hovorila, ale už si to moc nepamätám."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette