Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zkušebna

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 09, 2011 10:14 pm

Vážně? Díky, byl to jen takovej nápad, ještě uvidím, co z toho nakonec bude. +vezme si cigaretu pokývá hlavou a připálí si, spokojeně vyfoukne kouř, zase se opře a sleduje ji s mírným úsměvem zpod přivřených očí+ Políbit? Tak to udělej. +kývne na ni a nasadí lehce provokativní výraz+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon kvě 09, 2011 10:29 pm

+Blýskne jí v očích, na tváři má pořád úsměv, nakloní se k ní, prsty jí jenom tak ledabyle přejede po boku, no kousek od jejich rtů se zastaví a opět se odtáhne a zavrtí hlavou.+ Teď ne. Co kdyby přišel zbytek kapely?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 09, 2011 10:36 pm

+dlaněmi jí si ji chytne kolem pasu a už už ji chce políbit, když se odtáhne, tak se na ni překvapeně podívá+ No tak by přišli a viděli nás jak se tu muchlujem na gauči. +pokrčí rameny a potáhne z cigára+ Vadilo by ti to? +řekne jen tak ledabyle, jako by ji odpověď ani nezajímala+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jessica Latem » pon kvě 09, 2011 10:38 pm

+spíš než aby vešla dovnitř vpadne+ Sakra, jestli jí jdu pozdě. +zrovna tak polohlasně nadává+ Zatracená do... +zarazí se, když si uvědomí jaká na místě panuje zvláštní atmosféra+ Ahoj... já... +podívá se ke dveřím+ ...nejdu nevhod? +zeptá se tak nějak obezřetně, něco se jí nezdá+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » pon kvě 09, 2011 10:53 pm

+Zamračí se a zkoumavě se na ni podívá.+ Seš na mě naštvaná? +stihne se ještě zeptat, když tam najednou vpadne Jess, otočí se a následně se postaví.+ Jdeš.. +koukne na hodinky.+ ..no téměř přesně. +nasadí neutrální výraz.+ Teď už nám chybí jen Byron. +koukne na Wenai, ale v jejím pohledu je taky něco omluvného, co s Byronem nesouvisí.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 09, 2011 11:01 pm

+ještě koukne na Kim, trochu se usměje a zavrtí hlavou, pak se otočí k Jessice+ Čau, jdeš v pohodě. Byronovi vždycky dlouho trvá než se namaluje. +taky se postaví a došourá se ke své kytaře+ Můžem začít bez něj.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » pon kvě 09, 2011 11:03 pm

Už jsem tady! Už jsem tady! +přihrne se tam jak velká voda v ruce kytaru a v puse cigáro, postaví se nna svý místo a chvatně si zapíná kombo+ Co se hraje? +zazubí se na ně jak neviňátko+
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 09, 2011 11:07 pm

+překvapeně koukne na dveře, když tam vtrhne Byron a pak se rozesměje+ Ještě nic uklidni se. +přetáhne si popruh přes hlavu+ Mohli by jsme začít pár písničkama, co známe myslím všichni, kdyžtak tu někde... +rozhlídne se a pak sundá z jedné poličky štos papírů+ jo tady, mám noty. Jako první si dáme Whole lotta love, má to jenom 88 BPM, takže by to mělo bejt v pohodě a měli bysme se chytnout a dohnat, kdyby někdo náhodou nestíhal nebo zrychloval. Jo a tu prostřední část s tím smyčcem vynecháme, jo?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jessica Latem » pon kvě 09, 2011 11:13 pm

Tak to se mi ulevilo. Jakmile se člověk musí spolýha na hromadnou dopravu tak je v háji. +zakroutí nad tím hlavou. naskočí leknutím, když dovnitř vtrhne Byron, ale za chvíli se zasměje+ Sem docela ráda, že nejsem jediná kdo má tendenci chodit pozdě. +zazubí se a začne si chystat věci+ Ten název mi něco říká... +vezme si od Wenai noty a hloubavě se do nich zahledí+ Já myslím, že to nebude problém. +zářivě se usměje+
Jessica Latem
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » pon kvě 09, 2011 11:35 pm

Wenai: +Taky se na Wenai ještě usměje, docela úlevně. Ušklíbne se na Byrona, když tam tak najednou vlítne a přesune se ke svým nástrojům. Souhlasně přikývne na výběr, i když tam bicí spíš drží jen rytmus, po většinu času. Vezme si noty a spěšně si je prohlídne. Pak je položí tam někam na stolek.+ Já se chytnu. Tohle znám docela dobře. +aby vysvětlila, proč si noty nebere.+ Jdeme na to, holky... a kluk. +zazubí se, viditelně se už nemůže dočkat, jak si zatříská do svých miláčků.+
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette