Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zkušebna

Příspěvekod Byron » pon kvě 02, 2011 8:01 pm

Já taky! +přihlásí se okamžitě a zazubí se na Jessicu+
Byron
Člověk

Příspěvekod Sid Vicious » pon kvě 02, 2011 9:45 pm

Když se vyhlásí výsledek konkurzu, seskočí ze stolu, kde doteď seděla a sledovala průběh a přistoupí k Jess. Gratuluji. Moc to to přeju. Usměje se na ni a myslí to upřímně. Pak se otočí k Wenai. Dík aspoň za šanci. Zkusím to jinde. Pokrčí rameny a dojde ke Kim a podá jí přátelsky ruku. Jsi fajn holka, škoda, že nám to nevyšlo. Ještě jim na odchodu všem mávne. Tak ať se vám daří. Pošle vzdušnou pusu Byronovi a zmizí ze světa.
I am an anti-Christ
I am an anarchist
Sid Vicious
Člověk

Příspěvekod Kim Jasper » pon kvě 02, 2011 11:15 pm

Jess: Tak tedy jdem do hospody! +usměje se a pak mrkne na Wenai a zašeptá, aby to slyšela jen ona.+ Ale dnes žádný experimenty! Ještě teď mě po tom včerejšku bolí hlava. +A jako demonstraci šlohne Byronovi jointa a potáhne si. Pak mu ho vrátí.+

Sid: +Potřese jí rukou.+ Jo, ty jsi taky fajn. Hodně štěstí. +popřeje jí, než zmizne.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Mgala » pon kvě 02, 2011 11:41 pm

Wenai: Byron? +ohlídne se+ Jo Byron, ten z párty s tetováním. +uculí se, asi se k ní donesly drby+ Pokud ta hospoda není moc daleko...+souhlasně+
Dobrý den,
jsem nezávislá DROGistka Mgala, co si budete přát?
Mgala
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 02, 2011 11:45 pm

Kim: No tak jo, dneska se opijem slušně. +mrkne na ni s úsměvem+

No... nejbližší bar je asi tam dvacet metrů daleko a to přesně o patro výš. Následujet mě, prosím. +nasadí průvodcovskej výraz a vede je do baru+ Dneska to bude na mě, výtržníci. A to proto že mám takovou radost, že jsme konečně v kupě.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » úte kvě 03, 2011 4:00 pm

Wenai: Ty platíš a my se jdem opít slušně... +pokroutí nevěřícně hlavou a jde za ostatníma.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 09, 2011 5:20 pm

+dojde tam na zkoušku, evidentně první, tak si zapojí kytaru a kombo a položí ji do stojanu, sedne si na gauč a najde papíry s notama s písničkama, projde si je a zapálí si u toho cigáro, pak si vezme kytaru, španělku a notes a začne na ni brnkat, něco ji na tom zaujme a začne si do toho pokyvovat hlavou+ Jo, to by šlo. +zamumlá a vezme si notes a něco si poznamená, pak si to zahraje ještě jednou a něco si brouká, pak to zkusí i se zpěvem+ Hey some girls, you want have fun, na na na, and you´re out of love. No, sex outside in car, no way. Na na na, no sex outside in cars... +pokyvuje si hlavou do rytmu a začne vybrnkávat rytmus+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon kvě 09, 2011 9:32 pm

+Už na chodbě slyší zpěv, tak tam tiše vklouzne a ještě tišeji za sebou zavře dveře. Opře se o stěnu, už někdy po cestě si zapálila cigáro, tak teď jen tiše pokuřuje, usmívá se a poslouchá Wenai.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 09, 2011 9:44 pm

+brkná a brouká si do toho a Kim si všimne až když se zahledí do dálky, jak přemýšlí jak dál, zadumaný výraz se okamžitě promění na veselý, trochu rošťácký úsměv+ Nazdar, šmíruješ už dlouho? +zeptá se jí a opře se o opěradlo gauče+ Máš cigáro? Já jsem je někde nechala. +gestem jí naznačí aby si sedla k ní+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon kvě 09, 2011 10:00 pm

+Uculí se.+ Jenom chviličku. +mrkne na ni. Přejde ku gauči a posadí se vedle ní, vytáhne krabičku cigaret a nabídne jí ji.+ Chceš připálit? +Vytáhne zapalovač a podrží jí ho, aby si mohla potáhnout.+ To bylo opravdu dobrý. +usměje se uznale, opře se zády do gauče, jednu nohu si vyloží na koleni druhé a nespouští z Wenai oči.+ Mám hroznou chuť tě políbit. +šeptne tiše, jakoby ji sdělovala tajemství a culí se při tom šibalsky.+
Kim Jasper
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette