Kuchyň

Sídlo Mystick

Moderátoři: Mystick von Sachsen, Arwen

Re: Kuchyň

Příspěvekod Memory » stř říj 13, 2010 8:53 pm

(Ja sa na to vy.... Závislosť je proste závislosť a bojuje sa s ňou dosť ťažko. Takže som tu, aj keď budem asi odpisovať trochu sporadickejšie ;) )

Mys: Trochu podozrievavo si ju premerá. "Vy ste sa už s Krisom stretli? Chodí si po LoSe hore-dole, ale mne nedá vedieť, že je už tu." zamračí sa skôr sama pre seba a v duchu si dá za úlohu poriadne mu vynadať, len čo ho uvidí. Hodnotiacim pohľadom si prezrie Arwen.

Arwen: "Tie čierne šaty sú celkom dobré, aj keď mne sa páčili aj tie pred tým. Do Slastí môžete ísť kľudne aj v bielom." mrkne na ňu.

Keďže sama nie je moc oblečená do nočného podniku, luskne prstami a jej rifle a sako sa premenia na upnuté čierne šaty kúsok nad kolená a k tomu vysoké, čierne, kožené kozačky.
Obrázek

Obe: "Čo by ste povedali, keby sme najskôr skočili k Mystick do sklípku ochutnať tú špecialitu? V Slastiach sa nám potom bude páčiť oveľa viac." šibalsky na ne mrkne.
Naposledy upravil Memory dne stř říj 13, 2010 9:25 pm, celkově upraveno 1
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Arwen » stř říj 13, 2010 9:19 pm

Mem: Děkuji Mem, také vám to velmi sluší mrkne na ni zpět Dobrý nápad, proč se trochu neopít než vyrazíme do slastí souhlasně kývne hlavou a uchichtne se pro sebe, když si představí, co vyvadí v opilosti

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř říj 13, 2010 10:00 pm

Mem: Ještě nesetkali, jen jsem o něm něco tu a tam zaslechla...podívá se na její šaty. Ty jsou skvělé! Spodek říká: Pojď na to! A vršek: Nejsem k mání.
Obě: Pro mě za mě. čapne obě za ruku a přemístí se s nimi do sklípku.
(dál už tam:)
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Elias Magnus » úte pro 21, 2010 5:33 pm

Zotvírá všechny skříně a vyhrabe jediné jídlo, které našel. Okoralou šunku a starou sušenku. Nakrčil nos, ale hlad byl silnější.
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte pro 21, 2010 5:38 pm

Dojde po schodech až dolů do kuchyně, kde vidí stát za otevřenou skříní Eliase. Co TY děláš v mé kuchyni?! vypadá rozčíleně, ale musí se chytit kuchyňské linky, aby neupadla. A vůbec, proč jsme tady? teď se zeptá zmateně.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Elias Magnus » úte pro 21, 2010 5:40 pm

Troch pobaveně si ji přeměří. V jeho pohledu je patrná i starost. No co, měl jsem hlad. řekne s ústy plnými staré sušenky. Hmm...málem jsi tam umřela a já tě zachránil. Jsem vlastně hrdina. řekne samolibě.
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte pro 21, 2010 6:06 pm

To ti mám jako poděkovat? Csss...Myslíš si, že jsem tam jela na dovolenou? Já ten lék potřebuji. Bez něj budu...zbytek věty zanikl v tříštění skla, když Eliasovi upadla sklenička. No to snad...! naštvaně projde okolo něj do kamrlíku pro koště. Neví, kam dala hůlku a jeho o pomoc žádat nechce. Cestou do komory zakopne o hromadu novin. Na jedny se zahledí a přečte si rychle očima seznam výherců LoS cars. Položí noviny zpět a otočí se na Eliase. Máš hlad? je moc unavená na to, aby pokračovala ve vzteku.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Elias Magnus » úte pro 21, 2010 6:08 pm

Mám. přizná a koutky mu cukají v pobaveném úšklebku. Mám ti s něčím pomoct? chová se jako svatoušek.
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte pro 21, 2010 6:11 pm

Radši už na nic nesahej. ukáže mu na křeslo, aby se posadil a sama otevře velikou kredenc se syrovým srnčím mase. Již naporcované ho hodí na pánev a připraví ho s bramborami. Výsledek donese na stůl a sedne si naproti Eliasovi. Beze slova se pustí do jídla.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Elias Magnus » úte pro 21, 2010 6:12 pm

Okamžitě se pustí do jídla a za minutu je celá skvělá srnčí pečeně pryč. Fakt dobrý. pochválí uznale. Nevěděl jsem, že paničky vaří. zašklebí se.
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Residenz von Sachsen