Kuchyň

Sídlo Mystick

Moderátoři: Mystick von Sachsen, Arwen

Re: Kuchyň

Příspěvekod Arwen » sob říj 09, 2010 9:49 am

Ahoj Mys, Co si to vyváděla prosím tě. hned vstane a jde k ní vezme její ruku do své ruky, zašeptá pár slov a ruka se jí začíná zacelovat Lékarnička je myslím v obývacím pokoji ne?a určitě máš jednu v koupelně ale tam se mi teď nechce chodit. Pojď si k nám sednout usměje se a už jí táhne ke stolu

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » sob říj 09, 2010 9:59 am

Super. elfí magie se jí odjakživa líbila. Promiň, ale teď to nejde, musím se jít ještě rychle převléknou. Vždyť jsem jako bych zařízla prase. vlastně to byla srna. Omluvte mě. a vzdálí se.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » sob říj 09, 2010 3:57 pm

Arwen: "Khurrem žiaľ zatiaľ nepoznám." odreže si kúsok mäsa. "Tiež tu nie som až tak dlho, takže so všetkými obyvateľmi som zatiaľ nemala tú česť. A s nejakým mužom ste sa už stretli?" vyzvedá ďalej.

Keď tam Mystick tak náhle dorazí celá zakrvavená, v prvej chvíli sa už chce vystrašene spýtať, čo sa jej stalo, ale potom pochopí, že má len porezanú ruku a krv na košel pravdepodobne nebude jej. "Ahoj, Mys? Kde si bola?" nedá jej nespýtať sa a so záujmom pozoruje, ako jej Arwen ranu ošetrí. Keď Mystick odíde, zase sa otočí k Arwen. "To bolo veľmi zaujímavé. Myslím tá vaša uzdravovacia schopnoť."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » sob říj 09, 2010 7:38 pm

již upravená vejde zpátky a posadí se na židli. Byla jsem na lovu a ještě před chvílí jsem dělala něco, co nesluší říkat u jídla. trochu se ušklíbne. Jsem ráda, že jsi přišla. Alespoň má Arw nějaké to rozptýlení. zamrká na obě. Tos vařila ty? kokne na jídlo a pak na elfku.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » sob říj 09, 2010 9:06 pm

Mys: "Aha, lov bol teda úspešný? Bola si sama?" vezme si pohár vína a trochu sa napije. "Hmm, dobré víno." pochváli. "Zdá sa, že ten podnik, čo si si otvorila je pre teba ako stvorený." mrkne na ňu. "Aj ja som rada. Taktiež preto, že som ťa už dávno nevidela." pozrie na Arwen a potom zas na Mystick. "Prečo teda niekam spolu občas nevyrazíte? Arwen som v spoločnosti hádam ešte poriadne nevidela, a ty si určite už tiež dávno nikde nebola."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned říj 10, 2010 5:31 pm

Byl tady Nesmrtelný. pozoruje ji koutkem oka. A lov byl velmi úspěšný. pousměje se a nakloní se k Memory. Já bych s ní klidně někam vyrazila, ale ona není taková, jako my. potutelně na ni zamrká a zase se narovná. Arwen jakožto mírumilovné stvoření je pro LoS jako panna pro bandu násilníků. trochu upije vína.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Arwen » ned říj 10, 2010 8:00 pm

Mem: Děkuji, těší mne, že vám to přišlo zajímavé to mi ještě nikdo neřekl s úsměvěm na tváři si zase sedne, poté co Mys odešla elfové mají odjakživa tu skvělou schopnot uzdravit jaké kolik zranění. uřízne kus jehněčího a zpracovává velmi pomalu aby zaznemenala chuť Myslím, že jsem se zatím seznámila jen s Nesmrtelným a se zaměstnanci Fealu, a...to je asi všechno

Mys: otočí se na ni Ano, vařila jsem to já, je to rodinný recept. hrdě se napřímí Chceš taky? pomyslí si, že po tak náročném lovu musí mít určitě hlad Máš pravdu, že jsem tak trochu jiná než ostatní, ale doufám, že mě to uplně nevyřadí z kolektivu. To bych opravdu nerada. Jde mi to pomaleji než ostatním smutně skloní hlavu a souká do sebe další kus masa

Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned říj 10, 2010 8:04 pm

S takhle skvělou kuchyní se neztratíš. mrkne na ni a ukrojí si kousek masa, který potom labužnicky sežvýká. A pro po, Memory, ten okouzlující muž s tvým příjmením je tvůj bratr? Četla jsem o něm v DV...řekne jako by nic.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » ned říj 10, 2010 10:35 pm

Mystick: "Takže sa poznáš s Nesmrtelným?" nadvihne obočie. "Ako na teba pôsobí? Podľa mňa je to veľmi zaujímavý, ale aj veľmi zvláštny človek." odkrojí si kúsok mäska. Keď sa k nej Mys nakloní, podvedome urobí to isté. "Panenstvo sa na LoSe moc nenosí." mrkne na ňu a potuteľne sa usmeje. "Arwen by si tu svoje miesto určite našla, len musí občas niekam ísť."

Arwen: "O elfoch toho veľa neviem." prizná. "V čom sa líšite od ostatných ľudí?" chvíľu si ju prezerá. "Môžem sa opýtať, ako dlho tu už ste? Myslím na LoSe?"

Mystick: "Ehm? Čo? Myslíš Krisa? Mám staršieho brata, ktorý sa sem chystá, ale zatiaľ sa mi neozval. V DV už o ňom bol článok?" prekvapene.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Arwen » ned říj 10, 2010 11:26 pm

Mem: Myslím to tak, že nejsem tak výrazná a středem pozornosti. Také se dosti stydím, když jsem tu ještě nová. Proto nechodím moc často mezi lidi. A také nejsem ten typ co by hned chtěl skočit s někým do postele a i kdyby ani nemám s kým...pokrčí rameny, dojí poslední kousek masa a lehce to zapije vínem Jsem tu sotva půl roku, ještě jsem se moc nezabydlela, ale pomalu začínám poznávat místní zvyky a způsoby....

Arwen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Residenz von Sachsen