Obývací pokoj a hudební salonek

Sídlo Mystick

Moderátoři: Mystick von Sachsen, Arwen

Re: Obývací pokoj a hudební salonek

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte zář 21, 2010 5:06 pm

trochu udiveně zamrká a přičichne k vodě také. Vy jste tedy opravdový znalec, já bych to nepoznala. lehce zakroutí hlavou a napije se. Já osobně si nemohu stěžovat. Jen mám teď pár starostí se zařizováním party. Nevím, zda-li jste o tom už četl. upravuje si rajtky.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Nesmrtelný » úte zář 21, 2010 5:16 pm

+Pousměje se+ Piji vodu s cukrem už léta, takže už poznám jemně nasládlou vůni +ucucává pití jakoby to byl spíše nějaký burbon+ Jak bych mohl neslyšet. Já vždy vím o nejnovějších společenských událostech, patří to k mým koníčkům. Pořádáte oslavu na počest otevření vašeho sklípku a to v řecko-římském stylu +usměje se trochu víc+ Určitě dorazím mezi prvními, víno a Řím jsou dvě slova která patří neodmyslitelně ksobě, alespoň pro mne. A obojí je mému srdci nesmírně blízké +zatočí sklenkou ve své ruce, aby se mu cukr neusadil na dně+ Nuže co a čím byste chtěla lovit? +tázavě na ni pohlédne+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte zář 21, 2010 5:25 pm

To mne těší, že to říkáte. Je jen velmi málo lidí, kteří dokáží ocenit dobré pití. na chvíli se zamyslí. No, já osobně používám zbraně s menší ráží. nechci to zvíře rozstřílet na maděru. Na zajíce a ptáky používám speciální odlehčené kuše, ale raději chodím na zvěřinu.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Nesmrtelný » úte zář 21, 2010 5:35 pm

To ano, občas mají lidé podivné chutě že? +pozvedne svou sklenku aby poukázal na to že on je jedním z nich. Ovšem v jeho věku už na to má právo být podivýn+ Takže žádné střelné zbraně, ale staré dobré dřevo a koňské žíně. Proč ne! +souhlasí+ Já bych si zase docela rád zalovil jenom kopím. Jenže to chce obrovskou plochu, koně s velkou výdrží v běhu a dobře vyváženou zbraň +znovu zatočí sklenicí+ Ještě by mě zajímalo na co všechno tady u vás mohu v lesích narazit. Nechci zůstat překvapeně stát tváří v tvář dráčeti nebo baziliškovi. To by mě moc nepotěšilo +navzdory svým slovům se tváří naprosto neutrálně a klidně. Ta představa ho evidentně neděsí+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte zář 21, 2010 6:22 pm

Všichni mí koně jsou vytrvalci, plochy mám obrovské, jen to kopí bude asi problém. přejede si zamyšleně prstem po rtu. Žádný bazilišek nás nepřekvapí, mám tu standardní vysokou a černou zvěř, ptactvo a pokud se nám poštěstí, tak narazíme i na divoké šelmy. Panteři a pumy tu jsou běžné. dopije sklenici a postaví se. Můžeme vyrazit? Nevím, zda-li bychom něco chytili v noci. podívá se z okna.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Nesmrtelný » úte zář 21, 2010 6:28 pm

Nevadí, stejně je to považováno za barbarský spůsob lovu. Já si ale myslím +vstane a začne si natahovat jednu rukavici. Jak se jemná, ale bytelná kůže natahuje najeho ruku mírně to skřípe. Vzhlédne od rukavic k Mystick z nepříjemným leskem v očích+ že vyděšené zvíře má lepší chuť +zatne ruku v pěst, aby se mu rukavice dobře usadila na prstech+ Šelmy nelovím, ale jelena bych si rád zkolil +udělá totéž i z druhou rukavicí. Svit v jeho očích jako mávnutím proutkem zmizí a nahradí ho zase jeho pověstný klid+ I v noci se dá chytit spousta věcí, například rýma +pobaveně se usměje+ Jdeme na to. Veďte mě krásná hostitelko +ukloní se+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte zář 21, 2010 6:45 pm

jenom neznatelně povytáhne pravé obočí a pak už vykročí směrem ke stájím.

(dál už ve stájích)
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Nesmrtelný » úte zář 21, 2010 6:51 pm

(OK, máš přednost)
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Arwen » ned led 09, 2011 10:29 am

vejde dovnitř i s jejich hostem a ukáže na gaučovou soupravu Udělejte si pohodlí, Mys tu bude každou chvíli už chce pomalu odejít ale pak se zastaví Nedáte si mezitím něco k pití?

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Elias Magnus » ned led 09, 2011 10:31 am

nechá se uvést do obýváku a kouká, jak je to tam veliké a luxusní. Napadne ho, že je to tu jak pro princeznu z pohádky. Musím Vás trochu pokárat. koukne na ni pobaveně. Jsem úplně cizí muž ve vašem domě. Vy mě naznáte a přeci mě pustíte dovnitř. Co kdybych byl řekněme...nepřítel? opře se o pohovku.
!JSEM MÁG!
Elias Magnus
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Residenz von Sachsen