Kuchyň

Sídlo Mystick

Moderátoři: Mystick von Sachsen, Arwen

Re: Kuchyň

Příspěvekod Arwen » pát říj 08, 2010 8:27 pm

protože má Bobby asi zrovna něco na práci, očarovala sporák a jídlo se uvaří samo a kouzlem také prostřela stůl

Nai lassi cuilornelyava úlúmë hestuvar
Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Arwen » pát říj 08, 2010 9:11 pm

vejde dovnitř i s Memory Prosím posaďte se ukáže na prostřený stůl kde už je připravený první chod Obrázek dva talíře takovéto polévky

Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » pát říj 08, 2010 9:16 pm

Sadne si za stôl, ktorý jej Arwen ukáže. "Hmm, vyzerá to famózne." pochváli polievku a nadýchne sa tj vône. "Tak, Arwen, môžem sa opýtať, prečo ste ma pozvali?" len tak priateľsky vyzvedá.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Arwen » pát říj 08, 2010 9:25 pm

sedne si také a nasaje skvělé aroma polévky Děkuji. Jen bych se s vámi chtěla seznámit, vím že jste s Mys dobré přítelkyně a tak sem si řekla, že by bylo fajn pozvat vás na večeři a dozvědět se o vás něco víc a také jsem si řikala že by vás Mys zase ráda viděla ale ona se asi nedostaví, takže tu zůstaneme jen samy. Doufám, že vás tím moc neobtěžuji nalije oběma do skleniček víno Jestli budete chtít, můžeme se později přesunout na nějaké rušnější místo a trochu se pobavit, co vy na to?

Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Arwen » pát říj 08, 2010 9:41 pm

Právě jsem dostala od Mystick zprávu, že brzy dorazí. Tak potom můžeme vyrazit s ní.

Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » pát říj 08, 2010 11:38 pm

Vezme si od nej skleničku. "Poznáte sa s Mysick už dlho?" skúmavo sa na nu zahľadí. "Prečo nie, máte nejaký tip, kam by ste sa chceli pozrieť? Úprimne, v spoločnosti vás moc nevídať." Naberie si trochu polievky a ochutná ju. "Je to výborné." pochváli uznanlivo. "Varili ste to vy?"
"Tak Mys dorazí? To je skvelé."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Arwen » pát říj 08, 2010 11:59 pm

Myslím, že teď už to bude takových 6 let co se známe přemýšlivě se zahledí z okna Mohly bychom zajít třeba do Sklípku u Dvou hroznů, Vy tam máte všechno grátis a Mys nás tam určitě ráda provede. Nebo navrhněte jiné místo jestli chcete mě na tom nějak nezáleží. Víte dostanu se mezi lidi jen když je nějaká oslava nebo párty, jinak mezi lidi moc nechodím, ale chtěla bych to změnit. usrkne polévku Děkuji, ano vařila jsem to já, víte je to starý elfský recept, dědí se z generace na generaci. Mám ho po otci.

Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » sob říj 09, 2010 2:01 am

"A ako sa vám tu zatiaľ páči?" vyzvedá a popritom usrkáva horúcu polievku. "Sklípek u Dvou hroznů?" zamyslí sa nad tým, ten názov sa jej zdá povedomý. "To je ten nový podnik Mystick, však? Ja mám všetko grátis?" zasmeje sa. "O tom nič neviem." mrkne na ňu pobavene, lebo si asi myslí, že je to vtip. "Mohli by sme zájsť aj tam, ak na tom trváte. Rada si pozriem ako to tam Mystick zariadila. Ale pokiaľ sa chcete dostať do spoločnosti, myslím, že by bolo rozumnejšie navštívť nejaký starší podnik. Problémom tých novovzniknutých je, že to ešte ľudia moc nepoznajú, tak tam ani moc nechodia." Naberie na lyžicu poslednú porciu polievky. "Mali by ste niekedy navštíviť napríklad Provinilé Slasti, keď sa tam bude konať predstavenie. Už ste sa stretli s miestnymi upírmi?" položí lyžicu do taniera. "Bolo to výborné."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Arwen » sob říj 09, 2010 9:31 am

Dojí polévku a dá před sebe i Memory další chod Obrázek Líbí se mi tu opravdu, ale ještě nejsem úplně se vším seznámena, nejde mi to tak rychle. A s tím že máte vše grátis....já vám to vysvětlím. Víte jak měla Mys tu party Italiano a pak tam nepřišla, tak potom napsala do denního věštce, že se moc omlouvá a slíbila těm kdo tam byli v jejím sklípku vše grátis. uřízne si první sousto Ano, na provinilé slasti jsem také myslela, tam bychom mohly zajít, to je dobrý nápad, netrvám na sklípku jen mě to tak napadlo vezme do ruky svou sklenku vína a a zapřemýšlí Zatím jsem poznala pouze Khurrem a to je myslím upírka ne? tázavě se zahledí a upije vína

(omlouvám se, ale za chvíli odjíždím na chatu a tam bohužel nemám přístup k internetu takže se připojím zase zítra odpoledne, Mys by měla přijít každou chvíli tak se zatím bavte spolu a já se k vám potom připojím a půjdeme do slasti ;) )

Arwen
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » sob říj 09, 2010 9:43 am

vejde do kuchyně, která je hnedle vedle jídle, kde sedí dámy. Pustí vodu do dřezu a začne si drbat krev z rukou. Sáhne pro skleničku, aby si natočila trochu vody, ale sklenička jí v ruce náhle praskne. Do pr-!! strčí si do pusy pořezaný prst a druhou rukou se snaží vyhmátnout lékárničku. Arwen, prosím tě, kde máme... přijde do jídelny a zarazí se, když tam uvidí sedět Arwen i s Memory. A sakra, ehh...ahoj Mem. pozdraví ji a trochu roztržitě se usměje. Kde máme lékárničku, Arw? ruku má celou od krve a bělostnou košili má potřísněnou srnčí krví.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Residenz von Sachsen