Obývací pokoj a hudební salonek

Sídlo Mystick

Moderátoři: Mystick von Sachsen, Arwen

Re: Obývací pokoj a hudební salonek

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pon črc 26, 2010 6:28 pm

Ano, přeje. Tuhle mast odnes a ukliď. podá mu kalíšek A přines nám dvě skotské s ledem a limonádu. pak se otočí zpět na návštěvu Budete jíst? Bobby nám přichystal skvělou zvěřinu. Je to opravdová pochoutka.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Remus Lupin » úte črc 27, 2010 12:21 pm

Jste velmi milá, ale nepřišli jsme vás vyjíst...*usměje se na ni* pokud mi má praktikantka nehladoví...*koukne po Wenai, jestli by si něco teda nedala* abych se přiznal jsem opravdu zvědav, jaké odhalení jste si pro nás připravila, co se týče toho tvora...
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte črc 27, 2010 1:02 pm

Dobře. V tom případě schovej pečeni pro Arwen a nám dones jen to pití. Takže...otočí se na Lupina. Viděla jsem to zvíře z okna svého salonku. Potulovalo se po zahradě, blízko u lesa. Upozornil mne na něj štěkot mých psů. Naštěstí byli všichni zavření. Než jsem ale stačila seběhnout ven, ta nestvůra zmizela. chvíli se odmlčí. Vypadalo to jako obrovský lev. Se dvěma ocasy...pohlédne z okna, jako by se snažila ještě na něco rozpomenout.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Skřítek Bobby » úte črc 27, 2010 1:35 pm

ukloní se a odcupitá pryč, hned se ale vrátí zpátky se třemi sklenicemi na pozlaceném podnosu. Vyskládá je na stůl a se zdvořilou úklonou vycouvá z pokoje.
Udělám pro vás vše...
Skřítek Bobby

Příspěvekod Remus Lupin » pát črc 30, 2010 12:53 pm

*vezme si sklenkua vyposlechne si ji* lev?* pozvedne obočí* a jste si jistá? Nechápejte mě špatně, jen se chci ujistit, že nejde o nějaký omyl...a je to všechno, co nám můžete říct, nebo ještě je něco, nějaký detail...*koukne na ni* ať už se tady potuluje cokoliv, bude nejlepší to odchytit, není dobré, aby se vám tady procházel nebezpečný dravec. Navíc, když sama máte několik šelem, které by se mohly, stejně jako Odeon, chtít s tím poprat..

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned srp 01, 2010 6:38 pm

Řekla bych, že lev to byl určitě. Ale vzhledem k počtu ocasů a k velikosti, rozhodně bych neřekla, že utekl z nějaké zoo. upije ze své sklenky. Jsem si jista, že psi by se s tím servali okamžitě. Jen mám o ně strach. Ačkoliv, jsou to opravdoví zabijáci, nechci nic riskovat.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned srp 01, 2010 7:14 pm

+popíjí limonádu, pak ji odloží na stolek a potichu řekne+ Možná to je Leo bicaudalis heraldicus. Ve středověku sloužil jako předloha pro erby. Slyšela jsem, že se ještě někde chová. Nějakej soukromej chovatel. V přírodě se už - teda pokud vím - nevyskytuje. A taky - ehm - jestli je to on, tak se obávám... že vaši psy by proti němu neměli šanci. Leda, kdyby na něj šli všichni najednou a to by museli mít sakra štěstí.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned srp 01, 2010 7:18 pm

trochu nadzvedne obočí. O takovém zvířeti jsem v životě neslyšela, ale budu vám věřit. pousměje se. A svoje psy bych na něj určitě neposlala. No, jaký tedy bude postup?
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Remus Lupin » pon srp 02, 2010 12:18 pm

*spokojeně Wenai pozoruje, že asi pilně studovala* Ne, to by opravdu neměli. Pokud tedy nemáte psy s nějakými..magickými schopnostmi. Osobně bych navrhoval se pokusit lva odchytit, pak ho převezmeme do Beastu...Pokusím se vypátrat, jestli není někde poblíž chovatel, kterému by něco takového chybělo nebo překupník, který by se pokoušel nám tady načerno obchodovat s magickými zvířaty...Ale to už bude naše starost..Důležité je, že vy a vaše zvířata pak budete v bezpečí. Do budoucna bych se vám podíval na magické ochrany vašeho příbytku.Pokud byste tedy měla zájem...Nějaký návrh na odchyt? *podívá se na Wenai takovým skoro profesorkým pohledem*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon srp 02, 2010 3:24 pm

No možná, když budeme dva nebo tři, tak by moho fungovat Colligus maxima, a pro jistotu na něj hodit síť z pujnice, že by ho znehybnila, což by v komplexním pojetí fungovat mělo.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Residenz von Sachsen