Party italiano

Sídlo Mystick

Moderátoři: Mystick von Sachsen, Arwen

Re: Party italiano

Příspěvekod Neferet » sob říj 02, 2010 8:35 pm

Styx: Děkuji, i ty nevypadáš špatně. +usměje se na ni+ No my měli také menší zpoždění. +mrkne směrem k Angelovi+ A jak se pořád máš?

Mem: Ahoj. +usměje se na ni a při její otázce se rozhlédne+ Ne neviděla jsem jí.

Angel: +sleduje jeho seznamování a povzdechne si, dneska to nevypadá moc dobře, kor když má tak špatnou náladu+ Můžem se jít projít. +navrhne mu, když si tak stěžoval na další lidi+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » sob říj 02, 2010 8:48 pm

+Sedět v koutě ho vážně nebaví, navíc ho trochu pobuřuje že tu není hostitelka takže se rozhodne přetrpět i přítomnost Angela. Ostatně zas tak moc proti němu nemá kromě jisté "obavy" aby mu upír neskočil po krku. Sice by se měl nejprve uvítat z hostitelkou ale když ta tu není....+

Styx: +Nejprve se chopí její ruku+ Drahá přítelkyně +políbí ji+ Jsem potěšen že vás tu vidím. Vypadáte skvěle a velmi... bojovně +krátkým pohledem ohodnotí její oblečení. Nedá se říct jestli přitom hodnotil i její odhalené křivky+ Tak se mi zdá že hostitelka se nedostaví. Naposledy když se mi tohle stalo tak hostitele zastřelila jeho manželka i z milenkou.

Memory: +Políbí i její ruku, samozřejmě+ Dobrý večer Memory. Takže jste taky dorazila? +je to jen řečnická otázka+

Neferet: +vrhne na Angela zvláštní pohled když jí líbá ruku+ Dobrý večer Neferet. Milé překvapení že vás tu vidím, nemyslel jsem že budete mít.... možnost dorazit +jeho slova jsou mířena na Angela+

Angel: +Mírně se ukloní jeho směrem+ Angelus +řekne jakoby to znamenalo vše+ Nebo radši když ti lidé říkají Angel? +zeptá se se svím tipickým úsměvem+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » sob říj 02, 2010 8:54 pm

Nesmrtelný: +usměje se na něj, když se přidá k jejich malé skupince+ Nesmrtelný. +usměje se ještě víc+ Ráda vás opět vidím. +přeletí pohledem mezi ním a Angelem+ Něco co mi snad uniklo? +zeptá se s mírně vzdvyženým obočím, spozorní, když mluví na Angela, něco se jí očividně nezdá+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob říj 02, 2010 8:58 pm

Nef: Díky za lichotku +při její otázce se tajemně uculuje+ Mám se skvěle +její výraz mluví za vše+

Mem: Ahoj, zlatí +obejme ji+ Ne, Mystick tady ještě nikdo neviděl. Pozvala si hosty a prostě nedorazila +zatváří se docela naštvaně+

Nesmrtelný: Děkuji, drahý příteli +nechá si políbit ručku+ Jsem ráda, že vás zaujal můj bojovný kostým +rozhlédne se po okolí+ Ano, hostitelka prostě nedorazila.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Angel » sob říj 02, 2010 9:05 pm

Neferet: Nic ti neuniklo! +trochu zavrčí jejím směrem+
Nesmrtelný: Tebe zajímá co chci a co ne? +ironicky se podivuje+ Ty mě opravdu nikdy nepřestaneš překvapovat +obejem Neferet kolem pasu a přitáhne si ji ochranitelsky ksobě+ Říkají mi Angela pořád tě nemám rád +dodá jakoby to bylo něco podstatného+ vlastně si troufám tvrdit že tě každým rokem mám méně.... Ááááh! +pustí Neferet a v mírném předklonu si přitiskne prsty na spánky. Rychle dýchá, tak rychle že by se člověk začal zalikat. Bezděky drapne Nef za zápěstí a stiskne, anižby moc zvedl hlavu se k ní mírně nakloní+ Musíme jít... +zamumlá a narová se. Teď vypadá jakoby spolkl pravítko, netváří se nijak, ale obličej má bledý+ Jdeme. Po cestě ti řeknu podrobnosti +ruku za kteoru jí chytl využije k tomu aby jí odtáhl pryč, na to že by se rozloučil ani nemyslí. Pláš zaním jen elegantně zavlaje+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Nesmrtelný » sob říj 02, 2010 9:10 pm

+Nestačí si s Angelem ani vyměnit dostatek vzájemných urážek a sarkastických napadení když upíra zachvátí vize. S mírnou zvědavostí pozoruje jak se stím Angel potýká+ Na tom muži mě vždy fascinovalo že se pohybuje ve třech módech; radostné provozování násilí, vyhrožování násilím a trudomyslnost +když se za upírem zavřou dveře obrátí se ke zbylím hostům+
Nuže dámy +usměje se na ně+ osiřeli jsme nadobro a hostitelka asi už nedorazí. Jen doufám že neskončila s kulkou v hlavě či hrudi. Nebo jí nesežral divoký kanec +pousměje se+ Navrhuji tedy takticky ustoupit do nějakého příjemného podniku kde budou mít jak jídlo tak dobré pití +obrátí se na Styx+ Vítě o něčem drahá přítelkyně? +zeptá se načež věnuje pozornost i Memory+ Obě vás samozřejmě zvu já +přitiskne si ruku na srdce a mírně se ukloní+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » sob říj 02, 2010 9:13 pm

+mírně se na Angela zamračí, když na ni zavrčí a sleduje výměnu názorů s Nesmrtelným, překvapí jí, když si jí Angel přitáhne k sobě, moc dobře ví, že nemá rád zbytečné dotýkání na veřejnosti, ustoupí od něj o krok, když jí pustí, je překvapená, ale rychle jí dojde, co se děje, chce mu dát trochu prostoru, neuhne když jí pevně sevře zápěstí, jenom přikývne, jen stačí na ostatní kývnout na rozloučení a rychle srovná s Angelem krok, když míří pryč+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob říj 02, 2010 9:18 pm

+kouká, jak se Angel s Nef vypařili jako pára nad hrncem, ani se nestihla rozloučit+

Nesmrtelný: Moc ráda přijmu vaše pozvání. Jelikož hostitelka nedorazila, nemám tady co dělat. Co kdybyste se přišel podívat na naši novou kavárnu v Salonu krásy? Dali jsme to tam s Memory spolu dohromady. Že ano, Mem? +usměje se na ni+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » sob říj 02, 2010 9:26 pm

(trochu som sa zasekla na skype :) )

So všetkými sa akože pozdravila a sledovala rozhovory, až kým Angela nechytila zas tá bolesť hlavy. So značnými obavami sledivala jeho a Neferetin náhly oddchod a pri tom ju napadlo, že by sa možno mala pozrieť aj do nejakých muklovských kníh. O víziách tam asi ťažko niečo bude, ale dosť jej to pripomínalo migrénu.

Nesmrtelný: Ešte raz sa poobzerá naokolo, ale keďže nikde nikto nie je, tak len pokrčí ramená. "Veľmi rada." usmeje sa. "Tu už asi večierok nebude. Ktovie, čo do toho Mystick prišlo."

Styx: Potuteľne sa usmeje, keď Styx navrhne ich podnik. "Jasne, bude sa vám tam určite páčiť. Máme tiež veľmi dobrého kuchára." povie Nesmrtelnému.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » sob říj 02, 2010 9:32 pm

+S úsměvem souhlasně pokývá hlavou+ Pak mi bude neskonalou ctí pozvat vás a zároveň se podívat do vašeho společného podniku +nabádne jim oběma jedno své rámě+ A navíc mě potěší ukazovat se ve společnosti se dvěmi nádhernými ženami +dodá s mírně šibalským úsměvem a vykročí snimi k odchodu+
Nesmrtelný
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Residenz von Sachsen