Zahrada a okolní pozemky

Sídlo Mystick

Moderátoři: Mystick von Sachsen, Arwen

Re: Zahrada a okolní pozemky

Příspěvekod Nesmrtelný » stř zář 22, 2010 8:17 pm

Děkuji +ukloní se jakoby Mystick byla celé rozsáhlé publiku+ Mám léta cviku +vrátí se ke koni, který si zatím našel trsek trávi a žužlá si ho. Kuči připevní k sedlu a klisnu uváže, aby se nezatoulala někde v tomhle lese plném šelem+ Mohu nabídnout pomoc, nebo si raději všechno děláte sama? +někteří lovci prostě neradi když na zvíře šahá někdo jiný. Tenhle kus sice skolil on sám, ale jemu už je to jedno. Srna není tak cený úlovek aby toužil se jí dotýkat jako první a jediný+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř zář 22, 2010 8:20 pm

Ale ne, je vaše. odstoupí od zvířete s rukama gestikulujícíma odmítnutí. Vy jste si ji zabil, vy si ji také potáhnete. řekne žertem a prohlíží si okolí. Já si počkám na svou příležitost. řekne tajemně a myslí při tom na kance,kterého onehdy poranila svou nejlepší dýkou. A tu chce zpět...
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Nesmrtelný » stř zář 22, 2010 8:40 pm

+S mírným úsměvem přikývne+ Já si jí ovšem z dovolením vyvrhnu už tady +řekne popotahujíc si kožené rukavice. Sáhna dozadu za pas a vytáhne velký lovecký nůž+ Nechávám vnitřnosti na místě kde jsem zabil zvíře. Je to starobilí rituál vracení. Vracím Matce přírodě co jsem ze zvířete nevyužil +přidřepne k srně a zručnými pohyby jí začne párat břicho+ Máte zálusk na něco většího? +zeptá se anižby zvedl hlavu od svého krvavého díla. Všiml si totiž skoro vražedného zablesknutí v jejích očích+ Třeba jelena, nebo kance? +pohlédne na ni koutkem oka+ Pokud kance, mohl by ho přilákat pach čerstvé mršiny +myslí samozřejmě svou srnu a fakt že divočáci jsou všežravci kteří si rádi pochutnají na mase+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv zář 23, 2010 7:10 am

Oh, ano. Jeden divočák má v sobě zapíchlou mou nejlepší dýku. A ji chci zpět...dívá se na jeho počínání. Udělejte to kde chcete, ale raději rychle, protože to nemusí přilákat jen kance. myslí na vlky a jiné šelmy, kterými se to tu jen hemží.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Nesmrtelný » čtv zář 23, 2010 2:50 pm

Napadli vás že jste se bránila takovou na zabíjení zvěře nevhodnou zbraní? +z otevřeného břicha vytahuje vnitřnosti a dává je stranou. Dělal to už tisíckrát, je to pro něj jen rutina+ Dýka se hodí spíše na lidi +krátce kní přes rameno pozvedne pohled+ Je to už dlouho co na mě zaútočila divoká šelma. Myslím že vycítí můj věk a to je odrazuje, ale +znovu se na ni přes rameno koukne+ chtěl bych zase vidět vlka. Dřív jich bylo všude tolik že se občas člověk bál vystrčit v noci s chalupi třeba prst, aby mu ho nějaký šedý stín neuhryzl.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned zář 26, 2010 10:40 am

Samozřejmě, že bych za daných okolností nikdy nepoužila na divočáka dýku. Byla to ale jediná zbraň, která byla v tu chvíli po ruce. zatváří se trochu dotčeně. Věřte mi, že tady jich je až moc. Já mám ve své smečce jednoho polovičního vlka. Matka byla saarlosuv vlčák a otec horský vlk. Pěkná potvůrka. opře se os strom a přihlíží jeho činnosti.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Nesmrtelný » ned zář 26, 2010 1:01 pm

Neměla jste do lesa chodit jen z dýkou +odvětí zatím co dokončuje vyvrhávání. Nepředpokládá totiž že jí divočák vlezl rovnou do ložnice+ Tak si ho hlavně nenechte zatoulat. Vlci mají toulavou povahu, proto je mám asi nejraději ze všech šelem. Jsou mi řekl bych nejpodobnější. Hmm kdysi jsem měl vlče, chcíplo v šesnácti letech. Sotva jsem ho stačil poznat +pustí se do přivazování provazů aby mohl kořist odtáhnout domů+ Pustila jste se do divočáka jen z dýkou, bála jste se? +postaví se a otočí k ní čelem. Zakrvácený nůž v krvavích rukou drží tak že špičkou ukazuje na ni. Sleduje ji dokonale klidnýma očima bez sebemenčího výrazu+ Jste sebejistá žena, bojíte se smrti?
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte zář 28, 2010 6:48 pm

Se smrtí jsem se už nějak smířila. Už jsem ji jednou potkala, jsme staré známé. pokrčí rameny. Proč bych se měla bát nějakého přerostlého steaku? Jsem zvěromág a jako takový bych si s prasetem poradila celkem hravě. vytáhne z malé kapsičky hedvábný, bílý kapesník a utře mu s ním ruce.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Nesmrtelný » úte zář 28, 2010 8:19 pm

+Pokrčí ledabyle rameny, vytáhne hadr do kterého utře nůž načež ho vrátí do pochvy. Rukavice stáhne a pověsí k pasu+ Co je vlastně zvěromág? +zejímá se neutrálním hlasem. V tomhle se nevyzná+ Mám tomu rozumět tak že se měníte ve zvíře? +kooukne po mrtvé srně, nechce se mu sní tahat. Kuchání byla zábava, lov ještě větší, ale jíst to nechce+ Nechte si ji. Já nevím co bych sní dělal +řekne jen tak mimochodem než se vrátí k tématu+ U nás to dokážou zejména afričtí šamani. U nich je to hodně rozšířené schopnost. A pak jsou tu samozřejmě vlkodlaci... +nechá vyznít jen tak do ztracena+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte zář 28, 2010 10:06 pm

Ano, proměna ve zvíře. Docela užitečná schopnost. znovu pokrčí rameny.Mám už ve sklepě jednoho jelena...Asi z toho udělám psům žrádlo.přemýšlí nahlas a hodí srnu dozadu na sedlo. Vyhoupne se nahoru. Můžeme pokračovat?
Mystick von Sachsen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Residenz von Sachsen