Pozemky s jezerem. Bazének. Ňamy A druhý bazén na druhé straně domu (i s vířivkou): Docela přesná replika slavné Fontány di Trevi A občas se tady potuluje maličká puma ELEKTRA:
Posaď se. ukáže na volné místo Dáš si víno? Mám ve sklepě samé skvosty. Co bys řekl na Pozdní sběr? nečeká na odpověď a nalije hostu víno Takže, proč jsi přišel na LoS?
zasměje se Víš, tady je to jako opravdový svět. Ti lidé to berou fakt vážně. A já taky . Ne, nesme blázni, prostě nás to baví. upije ze své sklenice Každý na LoSu má nějakou práci a bydlení.
Promiň, že jsem tak rychle odešel, neměl jsem čas...sklopí zrak na důkaz omluvy Ano, nemám ještě kde bydlet, jsem jakýsi druh bezdomovce...to chápu, není nad virtuální realitu I když já mám dost opravdových kamarádů Bohužel se pro mě ještě nenašla ta pravá, měl jsem dost vztahů, ale žádný nevydržel Ale ty jsi fakt hodně hezká. Jako důkaz se podrba v rozkroku, ale pak mudojde, že se to ve společnosti dámy nehodí, takse jemně začervená Promiň zahlásí
Nejbohatší člověk je ten, který má nejskromnější přání xD
Lehce se zahihňá To nevadí, jsem na to zvyklá. Muži se v mé přítomnosti často drbou v rozkroku. a neříkej pořád, že jsem hezká. Za chvíli budu jako rajče dolije mu víno Co bys řekl na večerní koupání? zvedne se a svlékne do plavek
kouká vyjeveně na Mystick Hm, večerní koupání mám rád Škoda jen, že nemám zatím kde bydlet...nemohla by ses pozeptat, jestli by nebyl nějaký volný dům? Prosím! Svlékne se též do plavek a jde do bazénu
Nejbohatší člověk je ten, který má nejskromnější přání xD